BME nyelvvizsgahely

megtekintésmegtekintésBME nyelvvizsgahely

Tegyen BME nyelvvizsgát nálunk angol és német nyelvekből középszinten (B2) egynyelvű vizsgával!

Vizsganaptár

Általános egy- és kétnnyelvű vizsganaptár, ill. szaknyelvi vizsganaptár – BME nyelvvizsgák 2024

Vizsgadíjak

A móri vizsgahely árai

Szint Modul Ár Szervezési díj
középfok (B2) szóbeli 29.000 Ft 3.000 Ft
középfok (B2) írásbeli 32.000 Ft 4.000 Ft
középfok (B2) komplex 49.000 Ft 5.000 Ft

Eljárási díjak itt tekinthetők meg:

http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu/hu/vizsga-_es_eljarasi_dijak/vizsga_elott

Vizsgaszabályzat

PDF formátumban  Vizsgaszabályzat Letöltés

Jelentkezés

Nyelvvizsgára a BME online jelentkezési felületén jelentkezhet: http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu/hu/on-line_jelentkezes/jelentkezes

Vizsgatájékoztatók

 • a vizsgák tartalma
  • általános egynyelvű nyelvvizsgák – megtekint
 • a vizsgák menete – megtekint
 • Vizsgabeosztás lekérdezése: megtekint
 • Halasztási és lemondási lehetőségek: megtekint
 • Újraértékelés és Felülvizsgálat – megtekintés
 • Eredmények lekérdezésemegtekint

Minta feladatsorok – megtekint

Akkreditációs lajstromszám: E-001039/2015

számlázás: bmenyelvvizsga.szamlazas@gtk.bme.hu

ügyfélszolgálat: bmenyelvvizsga@gtk.bme.hu

Fontos információk

Dolgozat megtekintése, hangfelvétel meghallgatása

 1. A vizsgázó minden nyelvvizsga-feladatát és a szóbeli vizsgájáról készült hangfelvételt kizárólag a budapesti Vizsgaközpontban tekintheti meg, illetve hallgathatja meg (a továbbiakban a megtekintés alatt a meghallgatást is érteni kell). A nyelvvizsga-feladatokat kizárólag a vizsgázó – illetve kiskorú vizsgázó esetén a vizsgázó és annak törvényes képviselője – tekintheti meg.
 2. A megtekintés az eredményközléstől számított 15 napon belül, meghatározott megtekintési napokon, elektronikus úton történő bejelentkezés után lehetséges.
 3. A bejelentkezési és megtekintési dátumok a csoportos vizsgán az eredményközlés napjával együtt kihirdetésre kerülnek, valamint szerepelnek a kódszámot is tartalmazó kódlapon.
 4. Ha a vizsgázó a kijelölt napokon nem tudja dolgozatát megtekinteni, a vizsgaeseménytől számított egy éven belül, a következő vizsgaidőszak/ok megtekintési napjain – előzetes bejelentkezés után – megteheti azt.
 5. Megtekintés rendje a budapesti Vizsgaközpontban
  • A megtekintés időtartama 45 perc.
  • A vizsgázó, illetve kiskorú vizsgázó esetén a vizsgázó és annak törvényes képviselője a vizsgázó nyelvvizsga-feladatait a feladatok megoldásával és az értékelési útmutatóval együtt, továbbá szóbeli teljesítményének értékelését tekintheti meg, illetve a szóbeli nyelvvizsgáról készült hangfelvételt hallgathatja meg.
  • Amennyiben a vizsgázó a szóbeli nyelvvizsgájáról készült hangfelvételt is szeretné meghallgatni, ezt külön, előzetesen jeleznie kell.
  • A vizsgázó a Vizsgaközpont által biztosított eszközökkel (írószer, papír) kizárólag a saját megoldásairól kézzel írott másolatot készíthet.
  • Távozás előtt a vizsgázó köteles jegyzeteit bemutatni a teremfelügyelőnek, aki azokat ellenőrzi és aláírásával ellátja. Egyben a vizsgázó aláírja a megtekintési nyilatkozatot.
  • Amennyiben a vizsgázó nem csak a saját megoldásairól, hanem a feladatokról is készített jegyzetet, jegyzetét nem tarthatja meg, köteles azokat a teremfelügyelőnek leadni. Az eseményt jegyzőkönyvben rögzíteni kell.

Egyéni konzultáció

 1. A vizsgaközpontban a vizsgázó külön kérésére vizsgakonzultációs lehetőséget biztosítunk. A konzultáció során a vizsgázó az értékelt dolgozatát a Vizsgaközpont akkreditált vizsgáztatója segítségével elemzi és személyre szabott útmutatást kap a további felkészüléshez. A konzultációt csak személyesen a vizsgázó veheti igénybe. Az egyéni konzultáció időtartama 45 perc, díjköteles.
 2. Jelentkezni személyesen a Vizsgaközpont ügyfélszolgálatán a konzultáció díjának a vizsgaközpont részére történő egyidejű befizetésével lehet.